Outplacement in Den Haag
Outplacementbureau voor hoger opgeleiden - Den Haag
Outplacementbureau voor hoger opgeleiden - Den Haag
Outplacement in Den Haag, loopbaanbegeleiding specifiek voor hoger opgeleiden Hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een outplacementbureau in Den Haag zijn bij CareerSolution aan het goede adres! U kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening die passend is voor hoger opgeleiden. Individuele begeleiding door een vaste coach, de modernste tools ter ondersteuning en een netwerk dat thuis is op de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden.  CareerSolution is een middelgroot outplacementbureau met 5 vestigingen in de Randstad. Door de ruime ervaring in het succesvol begeleiden van ervaren hoog opgeleide kandidaten is CareerSolution een van de meest toonaangevende outplacementbureaus van Nederland en voor hoger opgeleiden de ideale partner bij het realiseren van een passend loopbaanvervolg.  Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: 070 20 11 555
OH
InRo human capital
Welkom,   Bij ons ben je in goede handen. InRo human capital, onze naam zegt het eigenlijk al. Het gaat om het menselijke capitaal, jij dus. Omdat jij centraal staat heet het traject Inplacement. Het gaat om jou, jij en de best haalbare functie.   Wij zijn gespecialiseerd in: Assessments I Coaching I Loopbaanadvies & Inplacement I diverse Trainingen.   In onze aanpak van Inplacement ben jij ook het centrum van ons deken en doen en jij bent steeds in het centrum daarvan.   Hieronder een kort voorbeeld va onze Aapak: Fase 1 Ofwel je hebt echt op korte termijn een nieuwe job nodig en wij starten daarom op heel korte termijn. Of je duizeld nog van de klap die je gekregen hebt en gaat feitelijk door een rouwproces heen. In dit laatste geval ondersteunen wij je daarbij en beginnen wanneer jij er aan toe bent.   Fase 2: Orientatie op wat je niet meer wilt en wat je juist wel wilt en kunt. Altijd zetten wij TMA-Talent Motivatie Analyse in. Dit geeft een zuiver beeld van je Drijveren, Talenten en je Competenties. Hier vinden wij al direct de basis van wat je kunt en in welke type bedrijf je iets moois wilt gaan vinden.   Fase 3: Job marketing. Dat wil zeggen het opstellen van een opvallende sollicitatiebrief en bijpassend C.V. Omdat je TMA hebt gedaan is er ook een Talentenpaspoort beschikbaar. Wij verwachten dat dit paspoort een C.V. zal gaan vervangen. Het paspoort zit daar nu al bij!   Fase 4: Sollicitatieprocedure: Er zullen uitnodigingen komen en dus sollicitatiegespreken worden gevoerd. Omdat wij ook professionele trainers zijn, zullen wij deze gsprekken oefenen. Hierdoor ontwikkel je zelfverzekerdheid en kracht.   Met deze aanpak op hoofdlijnen ga jij op weg naar een mooie passende job, die energie geeft omdat jij je Taleneten daar kunt gaan inzetten.   Wij kijken uit naar de start van jouw traject.  
Onderwijs-Herstart - Den Haag
Onderwijs-Herstart - Den Haag
OnderwijsHerstart is gespecialiseerd in loopbaantrajecten voor kandidaten uit de onderwijssector. Door de specifieke kennis en ervaring van OnderwijsHerstart is zij in staat om uitstekende resultaten te behalen. Zowel docenten als overige functionarissen uit het onderwijs-werkveld kunnen bij Onderwijs-Herstart terecht. Wij gaan met u op zoek naar de meest passende functie, binnen of buiten het onderwijs. Onderwijs-Herstart verzorgt zowel outplacement als reintegratie 2e spoor trajecten.
Outplacementbureau Dynamisch Bureau B.V.
Outplacementbureau Dynamisch Bureau B.V.

Bent u op zoek naar een nieuwe start na ontslag, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid? Wilt u het functioneren verbeteren van uzelf, uw team of organisatie?

Dynamisch Bureau, Het bureau voor Coaching, Outplacement & Re-integratie

Happel Company - Den Haag
Happel Company - Den Haag

Ik word ontslagen en krijg een transitievergoeding en/of outplacement aangeboden. Hoe werkt dat? 
Ik ben ziek en er is geen plek meer voor mij op mijn werk. Hoe kom ik weer aan de slag?


Krijg je te maken met deze vragen, dan ben je welkom bij Happel Company, betrokken, resultaatgerichte loopbaanprofessionals. Behalve in Den Haag vind je ons in Leiden, Rotterdam, Capelle a/dIJssel, Utrecht, Eindhoven, Arnhem en Haarleml.

Plezierig, zinvol werk vinden, in een prettige omgeving, ook na ontslag of  ziekte, dat is onze expertise. 

7 Schoone Kunsten
7 Schoone Kunsten

Afscheid van je werkgever kan een enorme indruk maken op mensen en het verwerken daarvan is complex. 7 Schoone Kunsten ondersteunt bij de rouwverwerking en emoties van verdriet en boosheid die hiermee gepaard gaan. Daarnaast begeleiden we in een nieuwe start en begeleiden we naar ons grote netwerk van werkgevers.

OH
NU-Coaching
NU-Coaching
Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond begeleid ik u naar een ander toekomstperspectief. Betrokken en pragmatisch onderzoeken wij in de praktijk uw mogelijkheden op basis van uw wensen, ervaring, mogelijkheden en kwaliteiten. Hierbij zullen we zo snel als mogelijk starten met het benaderen van de arbeidsmarkt. Onze praktijk- en ervaringsgerichte aanpak wordt ingezet als leer- en ontwikkelingsproces. De resultaten van de ondernomen activiteiten bepalen de verdere zoekrichting en vormen de basis voor het steeds verder aanscherpen van uw sollicitatievaardigheden. Zo wordt u in de loop van het traject steeds gerichter voorbereid om op het juiste moment bij de juiste vacature te kunnen schitteren. Met deze aanpak hebben wij met veel passie en plezier reeds vele honderden kandidaten naar een andere passende baan begeleid.
In the picture

Loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden.

 

Hoger opgeleid en op zoek naar een outplacementbureau? CareerSolution helpt u verder. Pragmatisch en resultaatgericht.
CareerSolution heeft een ruime ervaring op het gebied van outplacement voor hoger opgeleiden. Doordat CareerSolution het werkveld van hoger opgeleiden goed kent, is zij in staat hoger opgeleiden optimaal te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe en passende functie.

CareerSolution is een middelgroot, gerenommeerd outplacement en re-integratiebureau met landelijke dekking in Nederland. Opdrachtgevers zijn zowel organisaties (profit en non-profit) als individuele kandidaten.

Lees meer >>

Keurmerken Outplacementbureaus

Aangesloten outplacementbureaus voldoen aan de vereiste keurmerken